Over Immo Delta Projects

WIE ZIJN WE ?

Michel, Alain en hun medewerkers heten u welkom bij Immo Delta Projects.

Sinds 2005 is deze familiale bouwonderneming ijverig in de weer om een klantgerichte bedrijfsfilosofie uit te bouwen. Met een persoonlijke aanpak en een oor voor de verlangens van elke klant, werken wij aan uw droomproject.

Persoonlijke opvolging is cruciaal. Wij brengen u in contact met een architect en onze andere medewerkers en begeleiden het volledige proces. We bezoeken samen de werf met u en maken aanpassingen zodat uw droomhuis of droomappartement realiteit wordt.

Onze kantoormedewerkers staan voor u klaar. Neem gerust telefonisch contact op, bezoek ons tijdens de kantooruren of maak een afspraak. 

Het bouwen van een eigen woning gaat niet over één nacht ijs. Wij helpen uw ideeën vanaf het begin vorm te geven en werken zo samen met u aan uw droomwoning. Met de hulp van onze ervaren arbeiders leveren wij kwalitatief werk zodat uw ‘huis’ meteen als ‘thuis’ aanvoelt.

WAT DOEN WE ?

Na meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 250 afgewerkte projecten kan men Immo Delta Projects beschrijven als een vaste waarde in de regio als het aankomt op woning- en appartementbouw.

 

Eengezinswoningen

Immo Delta Projects bv bouwt eengezinswoningen in alle stijlen en van elke omvang. Zowel gesloten, half-open als open bebouwingen worden door ons vakkundig tot stand gebracht. Modern of klassiek… voor ons zijn beiden geen probleem.

De klant kan kiezen voor een volledig afgewerkte woning (sleutel op deur), ofwel is er de mogelijkheid om als klant zelf bepaalde zaken af te werken. Zo kunnen wij ook een prijsofferte geven voor een winddichte constructie.

Wij maken een voorstel volledig op maat, zowel qua stijl, grootte, afwerkingsgraad als materiaalkeuze.

 

Appartementen

Naast ééngezinswoningen zijn wij gespecialiseerd in de bouw van appartementsgebouwen: zowel in opdracht van een promotor als in eigen beheer.

 

Bouwwijze

Wij bouwen nog op de traditionele wijze : steen per steen en volgens de regels der kunst.

 

Waar bouwen wij?

Onze activiteiten vinden voornamelijk plaats in de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant maar ook in Waals-Brabant zijn wij zeer actief.

Bekijk hier onze referenties